Xúquer Viu

Xúquer Viu

diumenge, 12 de gener del 2014

URGENT: Recollida d'al·legacions al nou Pla del Xúquer. Vos necessitem.


Amics i amigues de Xúquer Viu,

En aquest any que comença anem a continuar lluitant pels nostres rius i paisatges d'aigua.

1- El proper 7 de febrer finalitza el termini per presentar al·legacions al nou Pla del Xúquer, que no dona resposta als problemes del riu i consolida la seua sobreexplotació.

És per això important que intensifiquem la recollida d'al·legacions, pel que des de Xúquer Viu us demanem un esforç en els pròxims dies. Us adjuntem el model d'al·legacions, que conté espai per a 12 persones i que podeu imprimir en el mateix full per davant i per darrerev i fer fotocòpies. Una vegada complimentat el full heu d'enviar-lo a: Xúquer Viu, Apartat de Correus 167, 46250 L'Alcúdia.

2- Per al proper dissabte 18 de gener hem previst una recollida massiva d'al·legacions per distints pobles de la Ribera. Així que us convidem a que eixe dia eixiu amb una taula als carrers i places a recollir el màxim número possible d'al·legacions. Si en un poble hi ha més d'una taula millor. Us demanem que ens comuniqueu (
xuquerviu@hotmail.com) si aneu a posar taula de recollida d'al·legacions i el lloc on estareu. Des de Xúquer Viu us comunicarem els llocs de recollida en cada poble.

En alguns pobles cal sol·licitar permís a l'Ajuntament pel que cal demanar-lo el més prompte 

possible. La recollida també es pot fer algun altre dia que considereu més oportú.


Podeu imprimir el full de recollida des de l'enllaç que hi ha dalt a la dreta, al nostre bloc. El document està tant en format doc com docx.

Salutacions cordials

Xúquer Viu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada