Xúquer Viu

Xúquer Viu

dissabte, 26 de novembre del 2011

3 DE DESEMBRE A SUECA: ASSEMBLEA DE SOCIS/SÒCIES DE XÚQUER VIU

La Assemblea de socis i sòcies de Xúquer Viu està convocada pel proper dissabte 3 de desembre a les 11.30hs en la Mancomunitat de la Ribera Baixa, situada a Sueca (Avinguda José Maiques s/n, prop de l'estació de ferrocarril (Al final d'aquesta entrada trobareu un plànol).

L'orde del dia previst és el següent:

1. Aprovació, si escau, de l’ordre del dia
2. Anàlisi de la situació actual
3. Informe de les activitats realitzades i en marxa.
4. Debat de les activitats futures proposades (incloent-hi les proposades pels socis/sòcies per correu electrònic)
5. Informe econòmic
6. Renovació de la Coordinadora
7. Precs i suggeriments

Si encara no ets soci/sòcia de Xúquer Viu, pots ser-ho per tan sols 15€ a l'any i col·laborar per una Nova Cultura de l'Aigua. Butlletí d'inscripció.

Si vols proposar alguna activitat per portar-la a terme des de Xúquer Viu (punt 4 de l'orde del dia), t'agrairem que ens ho envies per correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com, fent una xicoteta descripció de les seues característiques i de les teues possibilitats de col·laboració en el seu desenvolupament, per proposar-les i discutir-les durant l’assemblea.

Si ets soci/sòcia de Xúquer Viu i vols participar més activament en Xúquer Viu, et convidem a prendre part en la Coordinadora. Si estàs interessat/interessada, per favor, fes-nos-ho saber enviant un correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com, en el qual indiques les teues dades personals i cóm podries col·laborar.

US ESPEREM!!! PER UN XÚQUER VIU!!!


La Coordinadora de Xúquer Viu.

Localització de la Mancomunitat de la Ribera Baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada