Xúquer Viu

Xúquer Viu

divendres, 27 de novembre del 2009

MANIPULACIÓ EN CANAL 9. DE NOU "AGUA PARA TODOS"

Dissabte a les 20:30 en Punt 2, podeu gravar el programa de Canal 9 "Dossiers: Font de Vida" que es va emetre en Canal 9 el dimarts 24 en horari de màxima audiència. El program és un publireportatge de la política nefasta d'aigua del PP, amb una manipulació absoluta i una falta d'objectivitat i pluralisme total. A més d'utilitzar la figura de Garcia Antón, els que apareixen són Andrés Martínez, Gil Olcina, Antonio Rico i altres propagandistes del "Agua para todos". Principalment gent d'Alacant. Continuen amb la "murga" del transvasament de l'Ebre i del Xúquer-Vinalopó. A més parlen amb dramatisme del que suposaria separar l'Alacantí (que hauria de ser conca interna i per tant responsabilitat de la Generalitat) del Vinalopó (conca intracomunitària i per tant responsabilitat del Govern central. Allò que en realitat volen és continuar amb l'especulació i el negoci: "Agua para todos sus negocios".

Amb aquesta administració i amb aquests personatges és amb els que el Ministeri de Medi Ambient i el Secretari d'Estat Josep Puxeu volen pactar per dur-los aigua de boca del Xúquer al Vinalopó; abandonant i incomplint els acords amb els representants de la conca cedent i amb Xúquer Viu. Mentre la situació present i futura del Xúquer no els interessa. Ni els cabals ecològics, ni la sobreexplotació de l'aqüífer de la Manxa Oriental, ni l'incompliment del Pla del Xúquer, ni la paralització "in eternus" del nou Pla de Conca...

Vegeu el programa, que no té desperdici... Després valoreu i amb la vostra ràbia acudiu a la concentració del dia 12 de desembre a les 12:00 del matí a la Plaça del Temple.

Defensem el nostre futur. Defensem el Xúquer
Al Xúquer no li sobra aigua!

Xúquer Viu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada